Filters:

Winkels

Winkelcentrum AA-landen

In de groenste wijk van Zwolle staat het gelijknamige winkelcentrum AA-landen. Waar omwonenden uit een volwaardig en divers winkelaanbod kunnen kiezen voor hun dagelijkse boodschappen.
Oppervlakte: Circa 10.000 m2 Status: In portefeuille Lees meer
Winkels | Ontwikkelingen | Woningen

Binnenstad Almelo

Al ruim 15 jaar is Urban Interest betrokken bij de ontwikkeling van de binnenstad van Almelo. In de afgelopen jaren hebben wij daarvoor intensief samengewerkt met de gemeente en woningbouwvereniging Beter Wonen.
Status: In portefeuille Lees meer

(Ver)kopen van nieuwe proposities?

Neem contact op

Winkels | Ontwikkelingen

Winkelcentrum De Savornin Lohmanplein

Vrijwel niets blijft onaangeroerd in ’t SAV om zo het winkelcentrum weer marktconform en toekomstbestendig te maken. Begin 2019 startten wij met fase twee, waarbij een groot deel van de winkels centraal staat.
Oppervlakte: Circa 14.000 m2 Status: Oplevering medio 2021 Lees meer
Woningen | Ontwikkelingen

Bellavista

In wooncomplex Bellavista zijn 116 luxe huurappartementen gerealiseerd, variërend in afmeting van 80 tot circa 130 vierkante meter. De voormalige Thorbecke-kantoortoren aan het De Savornin Lohmanplein geeft hiermee nieuw leven aan de Haagse skyline.
Oppervlakte: Circa 10.000 m2 Status: In portefeuille Lees meer
Woningen | Ontwikkelingen

Parklane Residences

In een van de mooiste wijken van Den Haag staat het markante Parklane Residences. Na zorgvuldige planvorming startte ons team van vastgoedspecialisten in september 2018 met de grootschalige renovatie en transformatie ervan.
Oppervlakte: Circa 7.500 m2 Status: In verhuur Lees meer