Onze kijk op vastgoed

Niets typisch aan onze portefeuille

Vastgoed is onze passie, onze drijfveer. Wij ontwikkelen, beheren, verhuren, kopen en verkopen woningen, kantoren, bedrijfsruimtes en winkels in heel Nederland. Aan onze vastgoedportefeuille is niets typisch. Van high-end wooncomplexen gericht op expats tot lokale wijkwinkelcentra en historische kantoormonumenten. U vindt het in onze portefeuille.

Wij zien kansen waar anderen kijken naar risico’s. Wij onderzoeken grondig de mogelijkheden, randvoorwaarden en succesfactoren voor het doen van investeringen en werken nauw samen met (vaak lokale) stakeholders in de markt. Deze werkwijze en onze kijk op vastgoed zorgen dat wij al ruim 30 jaar met succes actief zijn als een van Nederlands grootste particuliere beleggers.

Wat u van ons kunt verwachten

Pragmatische mensen in een wendbare organisatie

Bij Urban Interest doen we wat we zeggen en zeggen we wat we doen. Wij maken heldere afspraken met onze huurders, onderhoudspartijen, collega-vastgoedeigenaren en andere samenwerkende partijen en managen (wederzijdse) verwachtingen.

Wij brengen en/of houden de conditie van onze gebouwen in een goede (technische) staat. De kwaliteit van ons vastgoed is belangrijk en leveren deze in verhouding tot het marktconforme prijsniveau. Onze specialisten kennen de markt door en door en werken nauw samen met alle marktpartijen. Urban Interest weet wat er speelt en is in staat te anticiperen op actualiteiten en ontwikkelingen.

Onze vastgoedspecialisten

Ons team van circa 60 specialisten werkt dagelijks aan het onderhouden en uitbreiden van onze vastgoedportefeuille. Onder leiding van onze sectorhoofden houden wij de markt en ons netwerk nauwlettend in de gaten. Zo kunnen wij goed en snel anticiperen op ontwikkelingen, nieuwe kansen en proposities. De lijnen met onze specialisten zijn kort. Zij zijn regelmatig te vinden op onze vastgoedlocaties en spreken dagelijks met stakeholders. Het succes van onze vastgoedbeleggingen zit niet alleen in beheer en onderhoud van de stenen, maar in een goede balans tussen prijs, kwaliteit en huurderstevredenheid.

Verantwoord ondernemen

Hoe pakken wij dat aan?

Het managen van vastgoed betekent ook regelmatig (groot) onderhoud plegen. Hierbij maken wij bewuste materiaalkeuzen en streven waar mogelijk naar de meest duurzame oplossingen. Urban Interest kiest regelmatig voor het renoveren en upgraden van vastgoedobjecten, met als doel het toevoegen van waarde. In onze portefeuille treft u veel vastgoed waaruit onze duurzame keuzen blijken:

(Ver)kopen van nieuwe proposities?

Neem contact op

Onze specialisten staan open voor nieuwe proposities. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.