Vastgoedportefeuille

Urban Interest is als Nederlandse belegger actief op het gebied van commercieel en residentieel vastgoed. Wij exploiteren, ontwikkelen en transformeren vastgoed zoals woningen, winkels, kantoren of een mix hiervan. Onze vastgoedportefeuille bestaat voor 50 % uit woningen, voor 35% uit retail en de overige 15% bestaat uit kantoren, leisure en logistiek.

Dit maakt dat wij een goed gebalanceerde beleggingsportefeuille hebben, waarin alle asset classes zijn vertegenwoordigd en deze ook in veranderende marktomstandigheden sterk is. Van high-end wooncomplexen gericht op expats, lokale wijkwinkelcentra, sociale woningbouw, monumentale kantoorvilla’s tot een mixed-use project als The Wall in Utrecht…u vindt het in onze portefeuille.

 

 

Langetermijnvisie

Wij hebben een langetermijnvisie. Dat volgt uit onze basis: die van een familiebedrijf. Kern is de langetermijnstrategie, de grote horizon. Wij zitten er niet in voor de quick win, maar gaan een duurzame relatie aan met onze huurders en de stad en combineren dat met het vermogen om snel en flexibel te handelen. Zo wordt er vrijwel niets uit onze portefeuille verkocht en al onze projecten worden benaderd vanuit een duurzaam perspectief met een blik op de komende 30 à 40 jaar.

Wij onderzoeken grondig de mogelijkheden, randvoorwaarden, risico’s en succesfactoren voor het doen van investeringen en werken nauw samen met (vaak lokale) stakeholders in de markt. Wij zien daarbij doorgaans kansen, waar anderen kijken naar risico’s.  Deze werkwijze en onze kijk op vastgoed zorgen dat wij al ruim 30 jaar met succes actief zijn als een van Nederlands grootste particuliere beleggers.

Vanuit ons kantoor in Den Haag werken circa 65 professionals aan één missie: het optimaliseren en toekomstbestendig houden van- en investeren in onze portefeuille. ESG en duurzaamheid zijn daarbij belangrijke thema’s binnen ons bedrijf en zijn altijd onderdeel van onze ontwikkelingen, maar bovenal draait het om onze gebruikers.

Volg ons op LinkedIn

Voor ontwikkelingen in onze portefeuille