Terug naar overzicht

Over The Wall

The Wall

Object
The Wall is een retail- en leisure centrum gelegen langs de A2 en een absolute landmark! Dagelijks passeren hier 200.000 auto’s en in 2023 bezoeken 2,5 miljoen mensen deze mooie locatie in het hart van het land!
Dit centrum heeft de laatste twee jaar een transformatie ondergaan waardoor het een compleet centrum is geworden met een goede mix aan huurders, waaronder Amac, Daka, Decathlon, Table du Sud maar ook Food Explore, Play-inn, hét Official F1 Racing Centre en sinds kort mogen wij ook TeamSport Karting aan dit rijtje toevoegen! Bezoek de website van The Wall voor meer informatie over het winkelcentrum.

Er zijn nog enkele units beschikbaar. Heeft u interesse in aanhuur van een unit? Kijk bij ons aanbod!

Bereikbaarheid
The Wall is uitstekend gelegen aan de A2, via afslag 7 te bereiken, op bedrijventerrein De Wetering, tegen Leidsche Rijn aan. Tevens is The Wall te bereiken per trein (uitstappen op station Leidsche Rijn), maar ook bus. Vanaf de stop Rijpwetering is het nog 5 minuten lopen.

Parkeren
Het parkeerdek biedt plaats aan maar liefst 1.200 parkeerplaatsen en de eerste twee uur kan je er gratis parkeren.

Er zijn nog enkele units beschikbaar in dit winkelcentrum. Heeft u interesse in aanhuur van een unit? Kijk bij ons aanbod! 

Onderstaand treft u de locatie van The Wall aan:

Hoe kunt u ons bereiken?

Heeft u interesse in dit object?

Neem contact met ons op