Utrecht, Churchilllaan 11
Piet van Dommelenhuis

Het “Piet van Dommelenhuis” met zijn hoogte van 70 meter, is gewoon niet te missen. Het kantoorgebouw heeft dan ook terecht de status van “landmark”. Dit kantoorgebouw is de afgelopen jaren grondig gerenoveerd en aangepast. Het gebouw is volledig gemoderniseerd en er is geïnvesteerd in energiebesparende maatregelen waardoor het inmiddels is voorzien van ‘Energielabel B’. Het pand is aangesloten op stadsverwarming.

Dit multi-tenant kantoorpand is prominent gelegen op de hoek van winkelcentrum “Kanaleneiland” en aan de voet van de Prins Claus brug in Utrecht West. Het 19 verdiepingen tellende gebouw kent een royale en gemoderniseerde entree die tevens toegang biedt tot het winkelcentrum. Het pand is geschakeld aan de parkeergarage en het winkelcentrum.

In het pand is beveiliging aanwezig van maandag t/m zaterdag. Het gebouw is voor de huurders 24 uur per dag toegankelijk en heeft een eigen huismeester. Elke verdieping is tevens apart beveiligd middels pasjessysteem. Het pand telt 6 moderne en volledig geautomatiseerde liften. Het pand heeft een ruime fietsenstalling in de kelder.

Bereikbaarheid
Utrecht is een dynamische stad die centraal in Nederland gelegen is met uitstekende directe verbindingen met andere grote steden in Nederland. De afrit naar de snelwegen bevindt zich op enkele rijminuten van het gebouw. Via de A2 zijn Amsterdam en ’s-Hertogenbosch goed te bereiken. Via de A12 zijn Rotterdam en Den Haag direct te bereiken. Het zelfde geldt voor de A27 met verbinding met Almere en Breda.

Ook per fiets, openbaar vervoer en per auto is het kantoorgebouw “Piet van Dommelenhuis” uitstekend bereikbaar. Zo is Utrecht CS binnen 10 minuten te bereiken. Met de bus alsmede met de sneltram is er een directe verbinding. De haltes bevinden zich voor de deur.

Parkeren
In de aangrenzende parkeergarage zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar. De parkeergarage is binnendoor bereikbaar vanaf de 1e verdieping van het kantoorgebouw. Voor het kantoorgebouw is het mogelijk op het afgesloten parkeerterrein een parkeerplaats te reserveren voor bezoekers. Daarnaast zijn er voldoende openbare parkeerplaatsen aanwezig rondom het winkelcentrum.

Heeft u interesse om een kantoorruimte te huren in het Piet van Dommelenhuis? Neem dan contact op via onderstaand telefoonnummer.

Voor meer informatie over het pand en de beschikbare ruimte kunt u de brochure downloaden.

Brochure Churchilllaan 11

Kenmerken

terug