Parklane Residences weer terug bij oorspronkelijke functie

24 januari 2020

Sinds 2016 is Urban Interest trotse eigenaar van het markante gebouw aan de van Stolkweg, waar afgelopen periode gewerkt is aan een grootschalige transformatie en renovatie. Het complex dateert uit 1928 en had destijds een woonfunctie, echter heeft de Van Stolkweg ook 14 jaar lang dienst gedaan als kantoorhuisvesting voor o.a. het CPB.

Ons team vastgoedspecialisten hebben onder leiding van Marco van Driel en Raymond Jansen 43 unieke gemeubileerde appartementen gerealiseerd op misschien wel een van de mooiste plekken in Den Haag. In Parklane Residences woon je in een met groen omgeven villawijk nabij de Scheveningse bosjes, Westbroekpark, Hubertuspark en op 20 minuten fietsafstand van Scheveningen. De appartementen van Parklane Residences zijn van juli beschikbaar voor huurperiodes tot 6 maanden en hebben een zeer hoogwaardige afwerking.

Meer weten? Bekijk het verhuuraanbod in Parklane Residences

Meer over Parklance Residences

In ons portefeuille detailoverzicht leest u meer over onze betrokkenheid en transformatie van het voormalig kantoorgebouw naar een van Den Haags meest luxe wooncomplexen.

Lees meer