Over Parklane Residences

Wonen in de sfeer van de jaren 30, met het comfort van nu. Parklane Residences biedt 43 unieke appartementen op één van de mooiste plekken in Den Haag: het Haagse Van Stolkpark.

Parklane Residences is een eigentijds appartementencomplex, centraal gelegen in een prachtige omgeving van Den Haag.

Het complex
Het gebouw is in 1928 ontworpen door Willem Verschoor en is gebouwd in de zakelijk expressionistische stijl. Na de laatste jaren als kantoorgebouw in gebruik geweest is het gebouw weer teruggebracht naar zijn oorspronkelijke functie als luxueus appartementengebouw.

De appartementen
Iedere woning in het gebouw is uniek en heeft een lay-out die naadloos past in de vorm van het gebouw. Zo zorgen de ronde erkers op de hoeken van het gebouw voor bijzondere, lichte woonkamers. Aan het oorspronkelijke gebouw zijn op de hoogste verdieping drie penthouses toegevoegd. Het ontwerp met de grote glazen puien van vloer tot plafond schept een gevoel van ruimte en geeft een prachtig uitzicht rondom.

Locatie
Het Van Stolkpark is een bijzonder stukje Den Haag. Omgeven door groen, waaronder de Scheveningse bosjes, het Westbroekpark en het Hubertuspark. Het strand en de binnenstad van Den Haag vindt u op steenworp afstand. Parklane Residences is goed bereikbaar, dichtbij uitvalswegen richting Rotterdam en Schiphol.

Locatie
Den Haag
Adres
Van Stolkweg
Type object
Woningen
Oppervlakte
Vanaf 76 tot 195 m2
Huurprijs
€ 1.495,00 tot € 3.975,00

Huren in Parklane Residences?

Meer informatie

Wanneer u geïnteresseerd bent dan kunt u direct contact met ons op nemen via telefoon: 070 312 28 22. Meer informatie over het complex en de appartementen leest u op de website. U vindt hier tevens een actueel overzicht van het beschikbare aanbod en de specifieke prijzen per appartement. Ook het maken van een afspraak voor een bezichtiging hoort tot de mogelijkheden!

Bekijk appartementen