Startsein voor transformatie en renovatie Bredase Karnemelkstraat

12 juli 2021

Ondernemen en beleggen voor de lange termijn zit ons in het bloed, we zijn dan ook verheugd dat we kunnen starten met de transformatie en renovatie van de Bredase Karnemelkstraat. Het gebied beslaat de belangrijkste verbinding tussen de Oostflank en de Markendaalseweg, midden in het stadscentrum.

Wat we gaan doen
In de plint van het gebouw blijven supermarkt Coop en de vernieuwde Intertoys gevestigd. De vier kantoorverdiepingen erboven gaan geheel op de schop. We zullen hier 46 huurappartementen gaan realiseren in het sociale en middenhuur segment. Ook krijgt de gevel een algehele face-lift waardoor de uitstraling van het complex weer helemaal anno (tegen die tijd) 2022 zal zijn.

Extra verheugd zijn we met deze ontwikkeling omdat we naast een kwalitatieve upgradeĀ  een woonfunctie kunnen toevoegen in het gebied. Met als gevolg dat er ook na sluitingstijd van de winkels voldoende reuring zal zijn door o.a. bewoners van de appartementen. Een win-win situatie.

De totale verbouwing zal ongeveer een jaar in beslag nemen. Allereerst worden de benodigde strip- en sloopwerkzaamheden op de verdiepingen uitgevoerd door Aannemersbedrijf Beelen. Na de zomer starten we met de bouwwerkzaamheden. Geen paniek voor bezoekers aan de Coop en Intertoys! De winkels zullen ook tijdens de werkzaamheden gewoon geopend blijven.

Blijf op de hoogte van onder andere deze ontwikkeling door ons te volgen op LinkedIn