Supermarktketen Lidl maatje groter in winkelcentrum De Stede

1 juni 2021

Supermarktketen Lidl groeit en groeit. In ons winkelcentrum De Stede in Den Haag is de vestiging naar nog een maatje groter gegaan en hebben wij meteen hernieuwde huurafspraken kunnen maken voor de lange termijn.

De supermarkt was al een publiekstrekker na de uitbreiding in 2016 maar zag de kans schoon toen het naastgelegen winkelpand onlangs vrijkwam. Wat er nieuw is in de extra grote Lidl die zojuist de deuren heeft geopend? R U I M T E is het sleutelwoord!

Zo is de indeling verbeterd en heeft het assortiment alle ruimte voor een prettigere (re) uitstalling. Gangpaden zijn ruimer gemaakt zodat klanten prettig en veilig door de winkel kunnen lopen. Ook het buitengebied heeft een upgrade gekregen. De gemeente heeft eind 2020 gewerkt aan het verbeteren en uitbreiden van het parkeerterrein, waar nu ook oplaadpunten voor elektrische auto’s zijn. Bovendien is aan de hele familie gedacht en is hiertoe een fijn speeltoestel geplaatst voor de kleinste uit het gezin. Zodat ook zij hun tijd ‘nuttig’ besteden en kunnen spelen met buurtkinderen terwijl ze wachten op de dagelijkse boodschappen.