TeamSport opent kartbaan in The Wall!

19 juli 2023

 

Utrecht, 18 juli 2023 – Vanaf nu kun je karten in The Wall in Leidsche Rijn! De van oorsprong Britse leisure-onderneming TeamSport opende daar afgelopen vrijdag 14 juli haar eerste kartbaan in Nederland. Deze gloednieuwe, milieuvriendelijke e-kartbaan van 450 meter, met twee verdiepingen, werd feestelijk ingewijd met een racesessie door Boaz van Boggelen, een bekende influencer op het gebied van autosport met meer dan 400.000 volgers op Instagram.

Eerste rondje 
Met een druk op de rode knop en een luid applaus werd de eerste kartbaan van TeamSport in Nederland officieel geopend. Boaz mocht samen met zijn vrienden en de uitgenodigde pers als eerste een rondje rijden op deze state-of-the-art baan. Boaz: “Het is een eer om tijdens de opening aanwezig te mogen zijn in The Wall!

Het circuit was verrassend leuk en dynamisch door de twee verdiepingen en ik kom zeker regelmatig terug om rondjes te rijden!” Niet lang daarna stapten de eerste betalende bezoekers in de karts om hun rijvaardigheden te laten zien.

Meerdere activiteiten
Naast karten biedt TeamSport The Wall ook andere groepsactiviteiten aan. Bezoekers kunnen elkaar uitdagen op de bowlingbaan, hun dartvaardigheden testen op de e-dartsbaan of de nieuwste virtual reality-ervaring beleven. Daarnaast kun je terecht in het restaurant met uitzicht op de kartbaan en is de bar de ideale plek om te ontspannen met een drankje na het karten. Daarnaast worden binnenkort de Formula 1-races uitgezonden op schermen.

The Wall
TeamSport E-Karting The Wall is gevestigd in The Wall, Leidsche Rijn (Utrecht), langs de A2. Bezoekers kunnen eenvoudig afslag 7 nemen, het parkeerdek oprijden en bij P1 naar beneden gaan om direct bij de locatie te komen. Met ruime openingstijden is TeamSport E-Karting The Wall de perfecte bestemming voor een spannend dagje uit, een teambuilding evenement, kinderverjaardag of vrijgezellenfeest.

Racesessies kunnen worden geboekt via de website van TeamSport The Wall.

Meer informatie is beschikbaar op www.teamsport-ekarting.nl.