Succesvolle Urban Interest Retail E-Karting Event 2024 bij Teamsport E-Karting The Wall Utrecht!

28 mei 2024

Afgelopen donderdag, 23 mei, vond het Urban Interest Retail E-Karting Event  plaats bij Teamsport E-Karting in The Wall, Utrecht. Sinds de zomer van 2023 heeft de van oorsprong Britse leisure-onderneming Teamsport haar eerste kartbaan in Nederland geopend bij ons in The Wall. Deze milieuvriendelijke e-kartbaan, met een lengte van 450 meter verdeeld over twee verdiepingen, vormde het spectaculaire decor voor een competitieve race tussen 30 retailers.

De race begon met een oefenrode om de baan en de karts beter te leren kennen, gevolgd door een spannende kwalificatie om de startposities voor de hoofdwedstrijd te bepalen. De Grand Prix-race werd verdeeld in drie groepen op basis van snelheid, wat zorgde voor een eerlijke en spannende competitie. Uit elke groep kwamen uiteindelijk een #1, #2 en #3 als winnaars naar voren met als absolute winnaar van de dag Wesley Smit! Nogmaals gefeliciteerd aan alle winnaars! Na afloop hebben we kunnen proosten op een geweldige middag onder het genot van een snack en drankje.

Wij willen alle genodigden nogmaals hartelijk bedanken voor hun aanwezigheid en deelname. Het was een dag vol opwinding, sportiviteit en netwerkgelegenheden, en dankzij jullie was het event  een groot succes!

We kijken ernaar uit om jullie volgend jaar weer te verwelkomen voor een nieuwe editie van het Urban Interest Retail e-Karting Event. Tot dan!