Feestelijke opening van restaurant ‘’SAV by Poort 1893’’

17 mei 2024

Urban Interest is verheugd de feestelijke opening aan te kondigen van het nieuwe restaurant ‘’SAV by Poort 1893’’. Naast de vestiging in Wassenaar, werd afgelopen woensdag, 15 mei, deze nieuwe culinaire hotspot feestelijk geopend op het Savornin Lohmanplein 9 te Den Haag. Bij Poort 1893 kunnen bezoekers genieten van een overheerlijk shared dining concept met onder andere sushi en Asian Fusion gerechten.

Recent sloot Urban Interest een langdurige huurovereenkomst af met Poort 1893 voor ca. 563 m² gelegen op de eerste verdieping (parkeerdekniveau) en tweede verdieping. Het betreft de voormalige ruimte van het chinees restaurant Jasmin Palace, dat na 44 jaar haar deuren heeft gesloten. Dit restaurant is een prachtige aanvulling op ons winkelcentrum ‘’het Sav’’!

Wij willen Poort 1893 hartelijk bedanken voor de prettige samenwerking en wensen hen veel succes met deze nieuwe vestiging. Wij zijn ervan overtuigd dat SAV By Poort 1893 een waardevolle toevoeging zal zijn aan het aanbod in de omgeving en een fijne ontmoetingsplek zal vormen voor liefhebbers van de Asian Fusion keuken.

Op dit moment is er 1 winkelruimte voor verhuur beschikbaar aan het De Savornin Lohmanplein, informatie hierover vindt u bij ons aanbod.