Terug naar overzicht

Over Winkelcentrum AA-landen

Voor het up to date houden van het centrum voeren wij actief winkelmanagementbeleid.

In de groenste wijk van Zwolle staat het gelijknamige winkelcentrum AA-landen. Waar omwonenden uit een volwaardig en divers winkelaanbod kunnen kiezen voor hun dagelijkse boodschappen. Voor het up to date houden van het centrum voeren wij actief winkelmanagementbeleid. Zo heeft supermarkt Lidl recent een flinke uitbreiding Lidl in winkelcentrum Aa-landen in Zwolle is klaar voor de toekomst gerealiseerd en wordt achter de schermen gewerkt aan de uitbreiding van het winkeloppervlak van de Jumbo. Dit gebeurt op de locatie van het achter en naast gelegen zogenoemde laad-en loshof.

Naast in totaal drie supermarkten vindt men veel vers-, en speciaalzaken in winkelcentrum AA-landen. Van viswinkel tot Zuivelhoeve (opent binnenkort haar deuren) en van lokale fietsenwinkel tot opticien. Ook zijn er diverse dienstverleners gevestigd zoals een reisbureau, kapper en een hakkenbar. Horeca is aanwezig in de vorm van Chinees/ Japans restaurant, Delifrance en een Kwalitaria gelegen aan de buitenzijde van het complex.

Samen met de gemeente werkt Urban Interest nog aan verbetering van de bereikbaarheid per fiets en de stalling van fietsen. Rondom het centrum zijn ruime parkeervoorzieningen met circa 500 parkeerplaatsen.

Heeft u een interessante beleggingspropositie geschikt voor onze portefeuille?

Neem dan contact met ons op