Terug naar overzicht

Over Kerkplein 3

Urban Interest is sinds 2017 eigenaar van het uit 1895 daterende rijksmonument ontworpen door architect H.P. Berlage.

Tijdens een intensieve verbouwing in 2018 is dit voormalige kantoor geschikt gemaakt voor vestiging van hotel ibis Styles Den Haag City Centre. Het hotel is ontworpen op een manier die recht doet aan het historische karakter van het gebouw. General Manager ibis Styles Den Haag City Centre, Lucas Ensing zegt hierover:

Het unieke aan dit hotel is dat je het gevoel hebt dat je een museum binnenstapt. Zo is het oude trappenhuis nog helemaal intact en hebben we in de vergaderruimte zelfs nog het originele meubilair staan. Dit is de ideale plek voor een verblijf in het politieke hart van Nederland met de stations Den Haag Centraal en Den Haag HS op loopafstand. Na 9 jaar leegstand wordt aan dit prachtige monumentale pand nu eindelijk recht gedaan. Hiervoor was het een kantoorpand en kon niemand het bezichtigen, maar nu het een hotel is, is het open voor iedereen die ervan wil genieten.

Het Berlage gebouw is bovendien al meer dan 100 jaar de thuisbasis voor langdurig huurder kantoorvakhandel Berlage en ook het Griekse specialiteitenrestaurant Knossos is hier al sinds 1985 gevestigd, beide op de begane grond.

Hoe kunt u ons bereiken?

Heeft u een interessante beleggingspropositie geschikt voor onze portefeuille?

Neem dan contact met ons op