Terug naar overzicht

Over Grote Markt 4

Karakteristiek pand aan een van de bekendste pleinen in Den Haag: De Grote Markt. Het gebouw is jaren geleden gekocht met als doel een grondige herontwikkeling.

Bij de aankoop was het gebouw destijds aan één huurder verhuurd. Echter waren alleen de begane grond, de 1e verdieping en de kelder in gebruik, met als invulling speelgoedwinkel Bart Smit (later Intertoys). De bovengelegen 2e tot en met de 4e verdieping stonden leeg maar behoorden wel tot ‘het gehuurde’. Met de toenmalige huurder zijn plannen gedeeld om het gehele pand in te vullen met functies die passen op het horecaplein De Grote Markt. Maar pas na vertrek van huurder Bart Smit/ Intertoys kon echt tot realisatie worden overgegaan.

Inmiddels zijn de begane grond en de 1e verdieping van het bijzondere pand ingevuld door Gamestate. Gamestate is een game center, waar jong en oud zich kan amuseren met innovatieve speelautomaten. Onze vastgoedspecialisten zijn er bovendien in geslaagd om de 2e tot en met de 4e etage in te vullen met een trendy hostel, geheel passend bij de voorzieningenbehoefte van het plein en de binnenstad.

Om deze invulling te realiseren werd het gehele pand zowel binnen als buiten gerenoveerd. Aan de buitenzijde is een nieuw stijgpunt met lift en trap gerealiseerd. Het gehele pand is voorzien van nieuwe kozijnen en de buitengevel (van metselwerk) is volledig gereinigd. Inpandig zijn voor Gamestate rolpaden aangebracht. De verdiepingen zijn ten behoeve van het hostel ingericht met kamers, algemene ruimten en zelfs terrassen.

Hoe kunt u ons bereiken?

Heeft u een interessante beleggingspropositie geschikt voor onze portefeuille?

Neem dan contact met ons op