Terug naar overzicht

Over De Eisenhowerlaan 108-110

Chique woonwijk Statenkwartier nabij Scheveningen thuisbasis voor bewoners van het Co-Living concept Quarters

Toen Urban Interest De Eisenhowerlaan in eigendom kreeg was de locatie nog volop in gebruik als kantoorhuisvesting van het Voedingscentrum. Na expiratie van het huurcontract is grondig onderzoek verricht en werd ondervonden dat het gebouw, dat prachtig gelegen is nabij Scheveningen, zich bijzonder goed leent voor gebruik als woonlocatie. Na een intensief proces met de welstandcommissie van de gemeente Den Haag is het plan voor transformatie van kantoor naar woningen, na enkele aanpassingen, goedgekeurd.

Na afronding van de formaliteiten werd gestart met de transformatie en het gebouw grotendeels gestript tot aan het ‘casco’ (de hoofddraagconstructie). Hierna is het gebouw onder andere voorzien van een nieuwe gevel met grote buitenruimten, de binnenruimten zijn opnieuw ingedeeld en is alles volledig afgewerkt naar de moderne standaard.

Medici Living Group, wereldwijd aanbieder van woonconcepten onder het label Quarters, sloot nog tijdens de verbouwing in juli 2019 een langdurig huurcontract voor 20 jaar. Onder het label Quarters zullen zij een Co-Living concept voeren en de eerste bewoners vanaf juli 2020 welkom heten.

Hoe kunt u ons bereiken?

Heeft u een interessante beleggingspropositie geschikt voor onze portefeuille?

Neem dan contact met ons op