Terug naar overzicht

Over Winkelcentrum De Burcht

Het winkelcentrum was gedateerd, slecht onderhouden en veel winkels stonden leeg. Het vernieuwen, vergroten en het veranderen van de branchemix was noodzakelijk voor de levensvatbaarheid van het winkelcentrum.

In 2014 is het winkelcentrum De Burcht gerenoveerd en verbouwd tot een modern overdekt winkelcentrum van circa 8.000 vierkante meter met een divers aanbod van ruim 33 winkels.

Het winkelcentrum heeft een complete branchering met een mix van landelijke winkelketens, lokale ondernemers en een mooi aanbod van versproducten. Parkeren is goed geregeld op de ruim 100 parkeerplaatsen rond het centrum en is geheel gratis.

Voor de realisatie van de renovatie en uitbreiding van het winkelcentrum was het noodzakelijk ook het parkeren rondom het winkelcentrum aan te passen. Om extra parkeerplekken te realiseren is de grond van de voormalige Porsche garage, gelegen naast het winkelcentrum, volledig ingericht als openbaar toegankelijk parkeerterrein. In overleg met de gemeente is verder gekeken naar invulling van het inrichtingsplan van het omliggende openbare gebied.

Specifiek is gekeken naar de optimalisatie van het aantal parkeerplaatsen in combinatie met de verkeersveiligheid rondom het laad en los gebied van de supermarkten. Deze herinrichting heeft de gemeente uitgevoerd en heeft hierin ook het toevoegen van groenvoorziening, openbare verlichting, aanleggen van fietspaden en nieuw straatmeubilair meegenomen.

Heeft u een interessante beleggingspropositie geschikt voor onze portefeuille?

Neem dan contact met ons op