Mijlpaal herontwikkeling Plesmanlaan naar 415 appartementen

21 januari 2021

Als ervaren ontwikkelaar weten wij als geen ander hoe procedures van grootschalige transformaties verlopen. We zijn daarom verheugd weer een nieuwe mijlpaal te hebben bereikt in de transformatie van de Plesmanlaan 100 in Leiden. Een kantoorgebouw dat wij herontwikkelen naar circa 415 appartementen bestemd voor o.a. starters, alleenstaanden, gezinnen én senioren.

Eind 2020 organiseerde wij nog een digitale participatie-gelegenheid voor geïnteresseerden en omwonenden. En zojuist heeft het gemeentelijke college de Nota van Uitgangspunten onze voorgenomen plannen behandeld en als positief beoordeeld. Op dit moment wachten wij op behandeling en vaststelling van de Nota van Uitgangspunten door de Gemeenteraad. We zijn positief gestemd en hopen op korte termijn te kunnen starten met de volgende fasen waarin wij een aanvraag doen van de omgevingsvergunning, de bestemmingsplanprocedure starten en uiteindelijk kunnen starten met de daadwerkelijke realisatie.

Wenst u op de hoogte te blijven van ontwikkelingen? Volg Urban Interest dan op LinkedIn voor updates over onder andere de Plesmanlaan.