Kantoorgebouw Leidsche Schouw I in Leiden is volledig verhuurd

2 juli 2020

Met de komst van de nieuwe huurders Capestone B.V. en Kuijpers zijn alle 4.700 vierkante meters van kantoorgebouw Leidsche Schouw I vanaf heden volledig verhuurd. Hartelijk dank aan alle betrokkenen voor de prettige samenwerking.

Capestone B.V. huurt 336 m² kantoorruimte op de vierde verdieping van het kantoorgebouw. Daarnaast krijgt zij de beschikking over vijf parkeerplaatsen. Capestone is een innovatief bedrijf dat mobiele internetoplossingen levert aan telecom- & IT resellers, system integrators, service providers en fabrikanten in binnen- en buitenland. Dit betekent dat ze overal mobiel internet beschikbaar maken, ook daar waar het nog niet is. Momenteel is Capestone gevestigd in Nieuwegein, maar met het oog op de toekomst en de groei is er gekozen voor het representatieve kantoorgebouw Leidsche Schouw I.

Kuijpers gaat zich vestigen op de vijfde en zevende verdieping en huurt in totaal 507 m² kantoorruimte. Het familiebedrijf Kuijpers is sinds 1921 actief als technisch dienstverlener. Met  veertien vestigingen verspreid door heel Nederland is Kuijpers zowel landelijk als lokaal betrokken. De pharma is een van de markten waarin Kuijpers een belangrijke speler is. Door de keuze om zich te vestigen in het representatieve kantoorgebouw Leidsche Schouw I zitten ze direct tegenover het Bio Science Park. Hierdoor zit Kuijpers dichtbij een aantal van zijn klanten.

Na eerdere verhuur aan Eurotransplant International Foundation / Nederlandse Transplantatie Stichting (3.100 m²) en DPS Engineering (1.400 m²) is de Leidsche Schouw I volledig verhuurd door Urban Interest.