Barbara Westrik gestart als Commercieel Directeur

26 september 2022

Per 26 september treedt Barbara Westrik als Commercieel Directeur in dienst bij Urban Interest. Hiervoor was Barbara sinds 2015 werkzaam bij Ahold Europe Real Estate & Construction en verantwoordelijk voor uitbreiding en optimalisatie van de merken van Ahold. Daarvoor heeft zij 7 jaar gewerkt bij Cobraspen, een particuliere belegger en ontwikkelaar. Tevens heeft zij 7 jaar ervaring als vastgoedadviseur bij Colliers (toen nog Boer Hartog Hooft genaamd). Naast haar algemene taken als commercieel directeur, zal Barbara zich ook bezighouden met acquisitie en dispositie. Verder zal zij bij diverse vastgoedvraagstukken een brede adviserende rol vervullen.

Barbara Westrik
Met bijzonder veel plezier en enthousiasme ga ik bij Urban Interest aan de slag als commercieel directeur. Het lijkt mij ontzettend leuk om met het sterke team van Urban Interest te werken aan de groei en optimalisatie van de reeds mooie portefeuille, te zien waar de organisatie verder kan professionaliseren, de contacten met de bestaande relaties te verstevigen en nieuwe duurzame relaties aan te gaan.

Marcel Scholtes (CFO)
Ik zie uit naar de komst van Barbara en de deskundigheid die zij meebrengt. Daarnaast is het een prettige bijkomstigheid, dat hiermee de wens om een vrouw aan de directie toe te voegen is ingevuld.

Taco de Groot (CEO)
Met de komst van Barbara en haar bewezen kwaliteiten zet Urban Interest een verdere stap in het professionaliseren van de organisatie.