Bakker Bart opent nieuwe vestiging in binnenstad Amersfoort

28 december 2022

Urban Interest heeft een langdurige overeenkomst met Bart’s Retail B.V. afgesloten voor de winkelruimte aan de Langestraat 129 te Amersfoort.

De winkelruimte is ca. 331m² BVO en volledig gelegen op de begane grond. Bakker Bart is de winkel op dit moment al aan het intekenen volgens het nieuwste Bakker Bart-concept. Naar verwachting zal de winkel in de eerste helft van 2023 haar deuren openen voor het publiek. Wij wensen Bakker Bart enorm veel succes!

Bakker Bart willen wij bedanken voor de constructieve en prettige samenwerking. Urban Interest werd bij deze transactie bijgestaan door Pact Retail en Insight Real Estate.

https://www.bakkerbart.nl/

Bart’s Retail is de franchisegever van Bakker Bart. Bart’s Retail opende in 1977 de eerste Bakker Bart in Nijmegen en groeide in de afgelopen jaren door naar meer dan 145 winkels, die verspreid zijn over het hele land. Vital Food Group B.V.is de holding van Bart’s Retail B.V. (Bakker Bart) en Bakerstreet Services B.V. en is gevestigd in Utrecht. Vital Food Group vormt een uniek foodservice platform, dat in de groeiende en sterk veranderde foodservicemarkt aan de huidige en de toekomstige partners nog meer toegevoegde waarde zal bieden.