Urban Interest verheugd met opening van ŠTORE in Haarlem

Vanaf 8 december 2018 is in de Grote Houtstraat 2 in Haarlem ŠTORE gevestigd. ŠTORE is een initiatief van ŠKODA, Broekhuis en 50five. Dit winkelconcept biedt een unieke aanvulling op het bestaande winkelaanbod in Haarlem. Broekhuis heeft het pand gehuurd van Urban Interest.

“Urban Interest is erg blij met de komst van ŠTORE. Geheel tegen de huidige tendens van het veranderende winkellandschap en de invloed van e-commerce in, is dit een unieke toevoeging aan het kernwinkelgebied van Haarlem. Een professionele organisatie als Broekhuis is tevens een mooie aanvulling op ons uitgebreide huurdersbestand. We vinden het getuigen van visie en moed dat Broekhuis in combinatie met Skoda en 50five deze stap zet”, aldus Marcus van der Ham, Urban Interest.

 

De ŠTORE-formule past in het DNA van de drie initiatiefnemers. “Wij willen het onze klanten verrassend makkelijk maken door letterlijk midden in de stad een winkel te hebben. In ŠTORE kun je vrijblijvend kennismaken met ŠKODA en laagdrempelig advies inwinnen over bijvoorbeeld private-lease-vormen”, aldus Tjeerd Tuitel, directeur van ŠKODA in Nederland.

50five streeft er als smart home specialist naar om ‘het slimme huis’ toegankelijk te maken voor iedereen. Egbert Hietberg, commercieel directeur 50five: “ŠTORE is een enorm mooie kans om mensen slimme producten, zoals slimme deurbellen, slimme stofzuigers en een zelfdenkende kamerthermostaat te laten ervaren. We bieden persoonlijk advies, laten zien dat smart apparaten eenvoudig te gebruiken zijn en dat je er bovendien veel geld mee kunt besparen. In ŠTORE bieden we als webwinkel voor het eerst ons online-productaanbod aan. Veel producten kun je direct kopen en meenemen, maar online bestellen blijft natuurlijk ook mogelijk.  Daardoor hoef je geen extra tassen te dragen tijdens het shoppen.”