Succesvolle verhuurtransacties door Urban Interest in Gouda

Urban Interest heeft in de Goudse binnenstad de afgelopen periode 4 winkels en een kantoorruimte verhuurd. Zo werd een winkelruimte aan Hoogstraat 5 verhuurd aan AVBA Collection, gespecialiseerd in zakelijke herenkleding. Perfect Colours, een winkel voor zwangerschap- en babykleding zal haar intrek nemen in de winkelruimte aan de Kleiweg 83. Daarnaast is Kleiweg 95, verhuurd aan huishoudartikelen specialist Shu. Voor de winkelruimte aan Kleiweg 103 is QoQo, een Wellness Center gespecialiseerd in massages en traditionele Chinese therapieën gecontracteerd en in de kantoorruimte aan het Regentesseplantsoen 52-54 zal DoubleSmart, een bureau gespecialiseerd in online marketing zich vestigen.

Momenteel zijn er nog twee winkels beschikbaar voor verhuur zijnde, Kleiweg 91 met een totale grootte van 313 m² waarvan 188 m² gelegen op de begane grond en Markt 52 (naast Albert Heijn) met een totale grootte van 127 m² gelegen op de begane grond.

Abram Makelaardij en Basis Bedrijfshuisvesting Gouda brachten deze transacties in nauw overleg met verhuurder Urban Interest tot stand.