Den Haag, Bezuidenhoutseweg 187
Kantoorpand op goede locatie

Een kantoorgebouw ter grootte van ca. 1.457 m2 v.v.o. op een zeer representatieve locatie nabij de kruising Bezuidenhoutseweg/Laan van Nieuw Oost Indië.

Het pand is gelegen in de wijk Bezuidenhout, aan de rand van het centrum van Den Haag. De omgeving wordt gekenmerkt door een mix van monumentale, na-oorlogse en moderne gebouwen. De locatie ligt in de directe nabijheid van het Centraal Station en het winkelgebied van de stad. De Theresiastraat bevindt zich op een steenworp afstand en bied een grote diversiteit aan winkels en luchtgelegenheden. In de omgeving zijn ambassades, de ministeries, het Gemeentehuis en tal van gerenommeerde nationale en internationale bedrijven gevestigd.

Bereikbaarheid
De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is goed. Op korte loopafstand bevinden zich de bushalteplaatsen voor lijn 23, 24, 28 en 43 die onder andere een directe verbinding hebben met het Centraal Station, Station Mariahoeve en station Laan van NOI. Centraal Station ligt op ca. 15 minuten loopafstand.
Met eigen vervoer is het kantoorgebouw ook goed bereikbaar. Op korte afstand bevinden zich de op- en afritten naar het rijkswegennet.

Interesse in het huren van een kantoorruimte in dit kantoorgebouw? Neem dan contact op via onderstaand telefoonnummer.

Kenmerken

terug