Flexibel en dynamisch

Ontwikkelen en beleggen met oog voor de toekomst

Urban Interest is een onafhankelijke vastgoedeigenaar en zelfstandig ontwikkelaar. Wij ontwikkelen, beheren, verhuren en verkopen  woningen, kantoren, bedrijfsruimtes en winkels, in heel Nederland.
Vanuit ons kantoor in Den Haag werken meer dan 50 professionals aan hun missie: het duurzaam investeren en (door)ontwikkelen van onroerend goed. Altijd gebaseerd op kwaliteit en steeds gericht op de vraag van de klant.
Gebruikmakend van jarenlange ervaring richten we ons op de lange termijn. Een deel van onze ontwikkelprojecten houden wij zelf in portefeuille. Al onze projecten benaderen we vanuit een duurzaam perspectief.
We combineren dat met het vermogen om snel en flexibel te handelen. Zo verbinden we dynamiek met duurzaamheid. Typerend voor Urban Interest zijn locaties en projecten van hoge kwaliteit of die dankzij onze investeringen een hoge kwaliteit kunnen krijgen. Bent u geïnteresseerd in wat wij voor u kunnen doen? Neem contact met ons op.

  • Ontwikkeling, beheer, verhuur en verkoop van woningen, winkels en kantoren vanuit eigen portefeuille.
  • Onafhankelijk, zelfstandig, snel, flexibel, dynamisch & duurzaam.
  • Duurzaam investeren in en ontwikkeling van onroerend goed gebaseerd op kwaliteit en gericht op de vraag van de gebruikers.
  • Locaties en projecten van hoge kwaliteit.
  • Continue op zoek naar innovatieve en veelbelovende projecten.
  • Opbouwen en onderhouden van duurzame relaties met onze partners.