Mantel opent grootste fietsenwinkel van Utrecht in The Wall

Mantel, één van de grootste fietsenwinkels van Nederland, komt vanaf het voorjaar van 2019 naar Utrecht. In het opvallende The Wall, langs de A2 bij Utrecht, komt de derde superstore van Mantel met een oppervlakte van maar liefst 4000 m2.

“Na Decathlon en Amac voegen wij nog een fantastische retailer toe, welke The Wall nog verder zal versterken. De komst van de superstore van Mantel naar The Wall zal voor extra aantrekkingskracht zorgen vanuit het directe verzorgingsgebied”, aldus Krijn Taconis, Urban Interest.  

Mantel heeft al enige tijd superstores in Arnhem en in Den Bosch. Om alles onder één dak te bieden voor fietser is natuurlijk wel voldoende ruimte nodig. Daarom is ook gekozen voor The Wall langs de A2 bij Utrecht. Die locatie is makkelijk bereikbaar en heeft ook ruim voldoende parkeergelegenheid. En dan is het hele gebouw ook nog goed zichtbaar voor al het verkeer op de A2. “Wie verlangt er nu niet naar een fiets als je weer eens in de file staat?” besluit Dick Mantel, directeur van Mantel met een knipoog.