About Wolga 5

Dit mooie gebouw is uitstekend gelegen in Den Haag en bij de kruising A4 en A12.

Het gebouw kenmerkt zich door de goede indelingsmogelijkheden en veel licht door de open structuur. Het object heeft een transparant middengedeelte met een ruime, centraal gelegen entree en een ruim eigen parkeerterrein.

Indeling
De ruimte kan geheel naar wens ingedeeld worden. Op basis van uw wensen kunnen we verschillende mogelijke indelingen in de betreffende ruimte laten intekenen door onze architect. Het Nieuwe Werken, separate kamers of een combinatie hiervan, het kan gerealiseerd worden in de ruimte. Wanden kunnen verwijderd of verplaatst worden en de vloerbedekking kan naar keuze bepaald worden.

Parkeren
Er zijn 27 parkeerplaatsen beschikbaar voor verhuur. De parkeerplaatsen liggen op eigen terrein bij het pand.

Oppervlakte

  • De oppervlakte van het gebouw bedraagt totaal 3.077 m2 v.v.o.
  • Beschikbaar voor verhuur: Begane grond 579 m2 v.v.o. of een deel hiervan.

Servicekosten
De Servicekosten bedragen € 35,- per m2/per jaar.

Location
The Hague
Address
Wolga 5
Object type
Offices
Surface
Approximately 579 sq m VVO
Rental price
€130.00 exclusive VAT per sq m per year

Huurprijs

Wolga 5

  • € 105,- per m2 per jaar exclusief BTW voor de kantoorruimte.
  • € 600.- per parkeerplaats per jaar exclusief BTW.
  • Het voorschot aan servicekosten bedraagt € 27,50 per m2 per jaar exclusief BTW

Locatie

Het Forepark is een kantoren/bedrijventerrein van ca. 100 hectare dat zich onderscheidt door een royale opzet met fraaie groen- en waterpartijen. De uitstraling van het Forepark wordt bewaakt door extra aandacht aan de architectuur van de bebouwing, een verbod op buitenopslag en parkeren op eigen terrein.

Door de gunstige ligging van het object, dat een zichtlocatie heeft aan de Rijksweg A12 nabij het Prins Clausplein en verkeersplein Ypenburg is het object met eigen vervoer uitstekend bereikbaar. Het Prins Clausplein heeft een aansluiting op de A12 (Utrecht/Den Haag) en de A4 (Rotterdam/ Den Haag/ Amsterdam). Met de realisering van Fase III is de doorgaande weg (Donau) in het bedrijventerrein aangesloten op de A12 (op- en afrit Nootdorp). Hierdoor is de bereikbaarheid van het bedrijventerrein optimaal.

No perfect match for your criteria?

We regularly update the properties we offer, contact us!

Simply get in touch for a personal chat and we’ll go through our most up-to-date portfolio, sometimes including confidential properties.