About Philadelphiapad 40

Vanwege de hoekligging en grote signing vlakken geniet de winkel van een goede zichtbaarheid vanaf de winkelstraat en de naastgelegen DoeMere Megastores.

De aangeboden winkelruimte is gelegen op de eerste etage met een attractieve entree aan de hoofdader (Noordeinde) van het winkelgebied. De winkel is groot ca. 60 m2 BVO op de begane grond en ca. 1.180 m2 BVO op de etage en is uitstekend indeelbaar en ontsloten met een dubbele roltrap en separate trap. Vanwege de hoekligging en grote signing vlakken geniet de winkel van een goede zichtbaarheid vanaf de winkelstraat en de naastgelegen DoeMere Megastores.

Locatie
In het winkelcentrum bevindt zich een gevarieerd aanbod met o.a. C&A, Okay Fashion, Bakker Bart en vele andere landelijke retailers. Het royale winkelaanbod maakt dat de ruimte zich begeeft binnen een compleet winkelcentrum dat alles in huis heeft voor de consument, van supermarkt tot kledingwinkel tot lokale speciaalzaken.

Bereikbaarheid
Het stadcentrum van Almere Buiten is goed te bereiken via de rijkswegen A6 en A27. Ook voor reizigers met het openbaar vervoer is de ligging gunstig. Op loopafstand bevindt zich NS station Almere Buiten. Vanuit het NS station rijdt er elke 10 minuten een trein naar Amsterdam en Lelystad en rijden er verschillende stads-en streekbussen. Parkeren kan in een van de parkeergarages of op een van de ruime parkeerplaatsen rondom het winkelcentrum. Het maximale dagtarief voor parkeren in Almere Buiten is verlaagt naar € 2,- per dag, waardoor consumenten langer in het winkelcentrum blijven.

Location
Almere
Address
Philadelphiapad 40
Object type
Retail
Surface
Approximately 1,240 sq m GFA
Rental price
€175,000.00 exclusive VAT per year
Download file

Voorwaarden en condities

Philadelphiapad 40

 • Locatie: Almere
 • Oppervlakte: circa 60 m² BVO begane grond + ca. 1.180 m² BVO eerste etage
 • Huurprijs: € 175.000,- exclusief BTW per jaar
 • Huurtermijn: tien (10) jaar, daarna te verlengen met telkens vijf (5) jaar
 • Huurbetaling: per maand vooruit
 • Huuringangsdatum: in overleg nader te bepalen
 • Promotiekosten: € 5.655,- excl. BTW per jaar bij aanvang van de huurovereenkomst
 • Indexering: jaarlijks voor het eerst één (1) jaar na de ingangsdatum volgens consumenten-prijsindex reeks alle huishoudens (2015=100)
 • Zekerheidstelling: waarborgsom ter grootte van drie (3) maanden bruto huur incl. BTW
 • Huurovereenkomst: standaard ROZ-model ‘winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW (augustus 2008)’, aangevuld met ‘eigenaar bepalingen’
 • Opleveringsniveau: in huidige staat. Verhuurd wordt uitsluitend het casco
 • Voorbehoud: goedkeuring directie verhuurder, voortijdige beëindiging huurovereenkomst zittende huurder onder voor verhuurder conveniërende voorwaarden

No perfect match for your criteria?

We regularly update the properties we offer, contact us!

Simply get in touch for a personal chat and we’ll go through our most up-to-date portfolio, sometimes including confidential properties.