About Noordeinde 48

Deze winkelruimte betreft circa 433 m² en is gelegen in het hart van historisch Den Haag

Locatie
In het hartje van historisch Den Haag ligt het koninklijkste winkelgebied van Nederland: Het Noordeinde. Gelegen rondom het werkpaleis van de koning, kenmerkt Het Noordeinde zich door de talloze kunstgaleries, flagship stores en unieke boetieks. Wandelend van historische herberg ’t Goude Hooft naar het Hilton Hotel kunt u genieten van de kosmopolitische sfeer. Naastgelegen retailers zijn o.a. Dille & Kamille, Pauw, Marc Cain en Marco Polo. U vindt er ook bekende internationale merken als Zara Home, Oger, Profuomo, Max Mara, Hugo Boss, alsmede juweliers Steltman Juweliers en Schaap & Citroen. De winkelstraat is aangewezen om door te ontwikkelen tot een luxury Shopping street. Tevens bevinden twee hoogwaardige hotels (Indigo en Voco) zich praktisch naast deze winkel.

Bereikbaarheid
In de directe omgeving zijn op loopafstand de parkeergarages Heulstraat, Noordeinde, Parkstraat en Torenstraat gelegen. De bereikbaarheid per openbaar vervoer is als uitstekend te kwalificeren. De bus- en tramhalten aan de Kneuterdijk liggen op loopafstand van het gehuurde.

 

 

 

Location
The Hague
Address
Noordeinde 48
Object type
Retail
Surface
Approximately 433 sq m GFA
Rental price
€55,000.00 exclusive VAT per year
Download file

Voorwaarden en condities

Noordeinde 48

Adres: Noordeinde 48
Locatie: Den Haag
Oppervlakte: Ca. 433 m² BVO
Huurprijs: € 55.000,- te vermeerderen met BTW per jaar
Huurtermijn: Tien (10) jaar, daarna te verlengen met telkens vijf (5) jaar
Huurbetaling: Per maand vooruit
Huuringangsdatum: In overleg
Servicekosten: NVT
Indexering: Jaarlijks voor het eerst één (1) jaar na de ingangsdatum volgens consumenten-prijsindex reeks alle Huishoudens (2015=100)
Zekerheidstelling: Ter grootte van drie (3) maanden bruto huur incl. BTW
Huurovereenkomst: Standaard ROZ-model ‘winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW (augustus 2008)’, aangevuld met ‘eigenaar bepalingen’
Opleveringsniveau: Het gehuurde wordt casco opgeleverd, verhuurd wordt uitsluitend het casco
Voorbehoud: Goedkeuring directie verhuurder. Verkrijging/beschikking van het gehuurde

No perfect match for your criteria?

We regularly update the properties we offer, contact us!

Simply get in touch for a personal chat and we’ll go through our most up-to-date portfolio, sometimes including confidential properties.