Over Nova: Hammarskjoldhof 55

Deze ruimte betreft ca. 280 m² BVO, gelegen op de begane grond, en ca. 102 m² BVO kelderruimte van winkelcentrum Nova.

 

Bereikbaarheid
Het winkelcentrum is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Aan de Beneluxlaan ligt een tramhalte met een rechtstreekse verbinding met het Centraal Station Utrecht (< 8 minuten). Voor de consumenten uit kantorenpark Papendorp aan de overzijde van de brug is winkelcentrum Nova zeer goed bereikbaar. Winkelcentrum Nova ligt op een strategische plek tussen het centrum en de snelwegen A12 en A2.

Locatie
Winkelcentrum Nova is een van de drukstbezochte winkelcentra van Utrecht met grote naamsbekendheid in en rondom de stad. Ruim 50 winkels met de bekende landelijke formules, drie supermarkten, maar ook de gezellige winkels van lokale ondernemers zoals mode, persoonlijke verzorging, schoenen en horeca met gezellige terrassen.

Parkeren
Er bevinden zich voldoende parkeerplaatsen aan de van Starkenborghhof, Churchilllaan en Bernadottelaan. Deze parkeerplaatsen zijn gratis! Rondom het Winkelcentrum en in de parkeergarage zijn totaal 638 parkeerplaatsen. Consumenten kunnen twee uur gratis parkeren. Er is een dynamisch parkeersysteem voorzien van kentekenherkenning.

Locatie
Utrecht
Adres
Hammarskjoldhof 55
Type object
Winkels
Oppervlakte
Circa 280 m2 BVO
Huurprijs
€ 105.050,00 exclusief BTW per jaar
Download brochure

Wijk in transitie

Niet alleen het winkelcentrum is gerevitaliseerd, maar de gehele wijk ondergaat een metamorfose. (Sociale) huurwoningen zijn- of worden opgeknapt en grotendeels verhuurd in de vrije sector. Daarnaast zijn er diverse nieuwbouw ontwikkelingen die nieuwe (koop)woningen toevoegen aan de wijk. Daarnaast staat er de komende jaren veel op stapel. Merwedekanaalzone circa 6.000 tot zelfs 10.000 nieuwe woningen. Groenewoud (Papendorp) circa 1.000 tot 1.500 nieuwe woningen. Nova ligt strategisch ten opzichte van al deze ontwikkelingen en zal daarmee het belangrijkste winkelcentrum worden voor al deze nieuwe consumenten.

LEES MEER OVER WINKELCENTRUM NOVA IN ONZE PORTEFEUILLE

Voorwaarden en condities

Hammarskjoldhof 55

Locatie: Utrecht, Winkelcentrum Nova
Oppervlakte: circa 280 m² BVO begane grond en ca. 102 m² BVO kelderruimte
Huurprijs: € 105.050 excl. BTW per jaar
Huurtermijn: tien (10) jaar, daarna te verlengen met telkens vijf (5) jaar
Huurbetaling: per maand vooruit
Huuringangsdatum: in overleg
Servicekosten: € 788,00 per maand excl. BTW
Promotiekosten: € 173,55 per maand excl. BTW / Direct aan winkeliersvereniging
Indexering: jaarlijks voor het eerst één (1) jaar na de ingangsdatum volgens consumenten-prijsindex reeks alle Huishoudens (2015=100)
Zekerheidstelling: bankgarantie ter grootte van drie (3) maanden bruto huur incl. BTW
Huurovereenkomst: standaard ROZ-model ‘winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW (augustus 2008)’, aangevuld met ‘eigenaar bepalingen’
Opleveringsniveau: casco, aanvaarding in huidige staat
Voorbehoud: goedkeuring directie

Geen match met uw criteria?

Wij werken ons aanbod regelmatig bij, contact ons!

Voor een persoonlijk gesprek waarin u samen met ons het meest actuele (soms vertrouwelijke) aanbod doorloopt.