Marlies Dekkers opent nieuwe winkel aan het Noordeinde 9 in Den haag

Het hoogwaardige lingeriemerk Marlies Dekkers opent haar nieuwe winkel in Den haag. Het winkelpand van circa 120 m² is gelegen op het drukste stuk van het Noordeinde.

Marcus van der Ham (Urban Interest): “Een stijlvol, internationaal lingeriemerk als Marlies Dekkers past perfect in dit luxury district van de binnenstad van Den Haag. Wij zijn dan ook opgetogen dat Marlies Dekkers ons pand betrekt in dit stukje van de winkelstraat waar diverse exclusieve merken reeds aanwezig zijn.”

Marlies Dekkers heeft als pionier van de trend ‘innerwear as outerwear’ haar veelzijdigheid bewezen. Zowel in Nederland als in het buitenland worden haar designs als trendsettend, innovatief en baanbrekend beschouwd. Marlies Dekkers heeft de wereld van lingerie voorgoed veranderd met haar inspirerende designs en persoonlijke benadering. Al haar ontwerpen zijn geïnspireerd op haar eigen visie op het leven. Het is haar doel vrouwen meer zelfvertrouwen te geven.

Urban Interest werd in deze transactie geadviseerd door door City Real Estate.
De huurder werd in deze transactie commercieel bijgestaan door Bettings O.G.

Urban Interest huisvest nieuwe vestiging van Basic Fit in Groningen

Basic Fit opende deze week de deuren van haar vijfde sportschool in de stad Groningen aan de Vismarkt 27-a.

Patrick Luppens (Urban Interest): “Wij zijn zeer content met deze nieuwe invulling van de etages waar voorheen de Bristol haar winkel exploiteerde.”

Deze nieuwe vestiging van het sterk groeiende concern heeft een opvallende entreepartij en is ruim 1.800 m2 groot en gelegen aan de zonnige en high-traffic zijde van de Vismarkt.

 Door de ligging pal in de binnenstad biedt Basic Fit haar klanten die in de binnenstad wonen, werken en/of recreëren een extra trainingsfaciliteit naast de bestaande vestiging aan de Westerhaven.

Profuomo strijkt neer aan het Noordeinde in Den Haag

Na Amsterdam en Rotterdam opent het herenmodemerk Profuomo medio juli 2019 haar deuren  in Den Haag, op het Noordeinde 8. Eigenaar van het pand, Urban Interest heeft met Profuomo een uitstekende invulling gevonden, welke perfect past in het luxury district van de stad.

In 2018 hebben de Hoogstraat en het Noordeinde een flinke opknapbeurt gekregen om de allure van dit luxueuze winkelgebied te versterken. De Hoogstraat en het Noordeinde staan bekend om de vele exclusieve winkels op het gebied van mode, design en interieur van verscheidene internationale merken en lokale ondernemers.  Dolf Mook (Urban Interest): “Den Haag heeft zich sterk ontwikkeld op het gebied van luxury shopping en blijft ook verder groeien in dit segment. Profuomo is hierin een hele mooie toevoeging”.

Met over de 50.000 expats in Den Haag en het sterk toenemende aantal toeristen vinden de luxe hotelketens eveneens hun weg naar de hofstad. Zo opende begin februari Hotel Indigo® The Hague – Palace Noordeinde haar deuren. Dit vier-sterren Boutique hotel is gevestigd in een voormalig bankgebouw dat dateert uit 1883. Daarnaast zal in 2020 het eerste Nederlandse luxe voco™ hotel met meer dan 200 kamers openen aan de Kneuterdijk 8, met een doorgang naar het Noordeinde.

Profuomo, onderdeel van een derde generatie familiebedrijf, maakt stijlvolle Italiaanse mannenmode. De smart casual collecties bestaan uit tijdloze basics in shirts, knitwear, accessoires, jasjes en broeken en vernieuwende items op het gebied van draagbare, Italiaanse mode. Profuomo werkt met de bekendste Italiaanse wevers en zet met haar collecties in op “affordable luxury”.

De opening van de Brandstore in Den Haag past in de groeistrategie van het merk. Naast meer zichtbaarheid voor het merk, zal de Store tevens een positieve spin-off hebben voor retailers in Den Haag die Profuomo in het assortiment voeren.

Verhuurder werd geadviseerd door Cushman Wakefield en huurder werd bijgestaan door Eijkelhoff Retail BV.

Nieuwe winkels in De Passages in Almere Centrum!

De afgelopen maanden zijn er een hoop ontwikkelingen geweest in het centrum van Almere. Zo zijn er in De Passages diverse nieuwe winkelformules bij gekomen. In de Zadelmakerstraat hebben Timeless Casuals, Pizza Huis, QoQo Massage, Waxing Novia en ZaddysSoul zich gevestigd.

In de Bottelaarpassage opende Sushi Maido recent haar deuren voor het publiek. Best Indian Restaurant is verhuisd naar een grotere unit aan de overzijde van de winkelpassage waar zij een combinatie van een Indiase boodschappenwinkel en restaurant bieden aan de klanten van De Passages.

Het Passagebied word gekenmerkt door een breed scala aan lokale en regionale ondernemingen in diverse branches die zowel het boodschappen als het winkelende publiek bedienen met een gezonde mix aan winkels en horeca.

Winkelpassage De Galerij Almelo in een nieuw jasje

Winkelpassage De Galerij in Almelo ondergaat een facelift. De oude gele gevels krijgen een opfrisbeurt en worden stralend wit geschilderd. Verder wordt deze week gestart met het aanbrengen van een mooie nieuwe passagevloer. Ook de kap van de winkelpassage krijgt op dit moment een flinke schoonmaakbeurt om de winkeletalages in de nieuwe frisse setting goed tot hun recht te laten komen. De werkzaamheden worden eind maart afgerond.

De renovatie van De Galerij is tevens het slotstuk van de activiteiten van Urban Interest in de ontwikkeling van de binnenstad van Almelo. De ontwikkeling van het winkelblok Haven Zuid (sloop-nieuwbouw) is reeds afgerond. C&A, Coop, Ter Stal, Wibra en Schoenmaker Flink hebben hun prachtige nieuwe winkels reeds in het najaar van 2018 geopend en volgende week zullen ook Okay Fashion en Cecil Mode de deuren openen voor het publiek.

De 16 appartementen en de nieuwe winkel op de begane grond naast de entree van De Galerij (herontwikkeling voormalig Snookercentrum) zullen eind maart worden opgeleverd. De gemeente is nu bezig met de werkzaamheden in de openbare ruimte en de aanleg van de havenkom. Dit zal medio november dit jaar gereed zijn. Eind april zullen het nieuwe centrumplein en De Galerij alvast op feestelijke wijze worden heropend.

Nagenoeg alle nieuwgebouwde winkelruimtes zijn verhuurd. Slechts twee winkels van 174 m2 en 287 m2 zijn nog beschikbaar voor de verhuur.

Na renovatie
Huidige situatie